Magnetiseren

Wat is magnetiseren

Magnetiseren is kort gezegd: het doorgeven van energie aan mens en dier en is al duizenden jaren oud. Bij magnetiseren wordt gebruik gemaakt van helende energie. Deze energie activeert het zelfgenezend vermogen van ons lichaam.

Waarom magnetiseren

Ieder mens heeft positieve en negatieve energie door het lichaam stromen. Wanneer deze energie verstoord is door bijvoorbeeld ziektes of stress, kan het evenwicht tussen lichaam en geest verstoord raken. Hierdoor stroomt er meer negatieve dan positieve energie in het lichaam.  Niet zo gek dat je dan last kan krijgen van lichamelijke of geestelijke klachten. Denk hierbij aan klachten als:

  • Slaapproblemen
  • Emotionele of fysieke pijn
  • Vermoeidheid
  • Hoofdpijn
  • Spanningspijn
  • Negatief zelfbeeld of weinig zelfvertrouwen
  • Depressie
  • Stress

Dankzij magnetiseren worden blokkades opgeruimd en ontstaat er weer een nieuw evenwicht. Het lichaam krijgt het eigen vermogen weer terug waardoor het weer energie naar zich toe kan trekken. Met als resultaat: meer energie en beter in balans!

Hoe werkt magnetiseren

Tijdens magnetiseren wordt er kosmische energie doorgegeven met als doel: de energiebalans herstellen. Hierdoor kan energie weer ongestoord stromen en worden blokkades opgeheven of verminderd.

Een magnetiseur brengt helende energie over naar de persoon met klachten. Een magnetiseur kan je dus zien als een soort doorgeefluik. Door de handen boven of op de pijnlijke plek te houden, begint de energie te stromen en start de helende werking in het lichaam. Zo komt het lichaam weer in balans gebracht en nemen klachten af.

Behandeling magnetiseren

Een behandeling magnetiseren maakt je rustiger, blijer en meer ontspannen. En het mooie is dat je niet eerst in magnetiseren hoeft te geloven om behandeld te worden. Het heeft namelijk niets met geloof te maken, maar alleen met ervaren!

Na de eerste behandeling komt het soms voor dat de klachten eerst wat verergeren voordat er verbetering optreedt. Dit is per persoon en per klacht verschillend.

Na een magnetiserende behandeling merk je vaak snel verbetering. Wel adviseer ik altijd meer behandelingen voor het beste resultaat.

Het precieze aantal behandelingen hangt vooral af van de ernst van de klacht. Ook speelt de duur dat je met een klacht rondloopt mee.

Preventief magnetiseren

Magnetiseren kan ook preventief werken. Wanneer je je preventief laat magnetiseren kom je op gezette tijden terug voor een behandeling, ook als je nog geen klachten hebt. Blokkades krijgen zo geen kans om zich op te stapelen waardoor het lichaam in balans blijft.

Ervaringen magnetiseren

Tijdens het magnetiseren heeft iedereen andere ervaringen. Een aantal voorkomende ervaringen zijn:

Warm of koud gevoel

Veel mensen ervaren tijdens het magnetiseren warme of koude gevoelens. De oorzaak hiervan kan de energie zijn die door het lichaam stroomt en het evenwicht herstelt.

Tintelingen

Wanneer je op bepaalde plekken tintelingen voelt, kan dit betekenen dat de blokkades zijn opgeheven en de energie weer gaat stromen.

Spiertrekkingen

Door de verandering van de energiestroom kunnen spieren reageren door even samen te trekken. Dit is tijdelijk en hoef je geen zorgen over te maken.

Visualisatie

Sommige mensen zien door het magnetiseren bepaalde beelden. Zoals bijvoorbeeld bepaalde kleuren of beelden uit het verleden.

Emoties

Magnetiseren maakt soms vergeten of verdrongen emoties los. Dit wordt in verband gebracht met het loslaten van trauma’s en emotionele knelpunten.

Magnetiseren op afstand

Ben je niet in de gelegenheid om naar mijn praktijk in Maasland te komen? Ik behandel mensen ook thuis of op afstand. Bij magnetiseren op afstand sla ik een brug van mijn energie naar de aanvrager. Om dit te kunnen doen heb ik de geboortedatum, voor- en achternaam en de adresgegevens nodig van de aanvrager. Dan weet ik dat ik de energie goed verstuur. Ik voel zelf aan waar de aanvrager behoefte aan heeft. De energie stroomt altijd daar waar het nodig is in het lichaam. Hierbij maakt het niet uit waar je bent. En ook bij magnetiseren op afstand, ervaart iedereen de behandeling weer anders. De een voelt het door bijvoorbeeld tintelingen of warme gevoelens, de ander merkt er niks van.

Magnetiseren op afstand is ook zeer geschikt voor baby’s, kinderen en senioren. De behandeling kan zelfs plaatsvinden als je slaapt. Daarnaast kan magnetiseren op afstand een goede ondersteuning zijn als je bijvoorbeeld in het ziekenhuis ligt en de ‘hands-on’ behandeling niet mogelijk is. Bij alle behandelingen op afstand vanaf 10 jaar is er toestemming van de persoon zelf nodig of van iemand uit de eerste lijn. 

Na de behandeling

Zorg dat je na de behandeling genoeg water of thee drinkt en plan een rustige middag of avond in. Zo kunnen afvalstoffen afgevoerd worden en de verandering van energie in alle rust stromen.

Afspraak maken magnetiseren

Magnetiseren kan geen medische behandelingen vervangen, maar wel zorgen voor rust en harmonie in lichaam en geest.  Wil je een afspraak maken of meer informatie over magnetiseren? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

[/col] [/row]