Waarom werkt healing?

Waarom werkt healing?

Healing uitleg geven kan niet zonder uit te leggen waarom het werkt.

Het werkt omdat we allemaal naast ons fysieke lichaam ook een energielichaam hebben. En die twee lichamen beïnvloeden elkaar. Alles wat in het ene lichaam gebeurt heeft een effect in het andere lichaam. Op het moment dat er iets aangepast wordt in het energielichaam, heeft dit een effect in het fysieke lichaam.

Het energielichaam

Het energielichaam wordt in Healing ook wel het binnenste aura genoemd. In het energielichaam kan er iets aan de hand zijn wat pijn, ongemak of ziekte in het fysieke lichaam veroorzaakt.

Als we deze oorzaak in het energielichaam aanpakken dan heeft dit dus ook effect in het fysieke lichaam. Soms in één keer, maar het kan ook zijn dat er meerdere behandelingen nodig zijn. Het aantal behandelingen is onder andere afhankelijk van de ernst van de kwaal of ziekte.

Elke vorm van healing zorgt ervoor dat er nieuwe, schone of verse energie aan het aura of een of meer chakra’s toegevoegd wordt. Dit zorgt ervoor dat het energielichaam en/of de chakra’s opgeruimd worden en achterblijven met voldoende energie.

De techniek van het schoonmaken werd met Reiki Healing geïntroduceerd door Reiki Master Usui Shiki Door eerst schoon te maken wordt voorkomen dat de klacht eerst wat erger wordt.

Er zijn reiki therapeuten die deze techniek in hun reiki behandelingen toepassen in de vorm van een Reiki douche.

Is healing veilig?

Healing is altijd veilig als het goed uitgevoerd wordt. Het is net als vliegen. Vliegen is ook veilig, tenzij het niet goed uitgevoerd wordt. De kans dat je met een stomdronken piloot op je bestemming aankomt is nou eenmaal een stuk kleiner.

Werkt healing altijd?

Het interessante is dat er veel meer factoren invloed hebben op het resultaat dan de meeste mensen zich realiseren. In principe, als alle factoren ‘op groen’ staan, werkt het altijd.

Ik heb in mijn praktijk nog niet gemerkt dat het niet werkt ik krijg alleen maar positieve en geheelde reacties van mijn cliënten zoals; heb me nog nooit zo kunnen ontspannen, mijn kind slaapt weer door, ik voel me veel lichter en niet druk meer in mijn hoofd, heb geen hoofdpijn meer, mijn maagklachten zijn weg, mijn angst is veel minder, Al na vijf minuten huilde mijn baby niet meer had erge last van krampjes en huilde al heel lang één behandeling was er nodig bij deze baby 3 weken later weer één daarna nooit meer krampjes.

Anita ikkcoaching