Reiki behandeling

Minder stress, meer rust, jezelf zijn en dichterbij je gevoel komen. De handbehandeling voelt alsof alles om je heen rustig wordt. Alsof je aan een kabbelend beekje in de natuur zit. Een heerlijk moment voor jezelf.

De behandeling

Allereerst stel ik je een paar vragen en geef ik uitleg. Daarna neem je plaats op mijn behan-deltafel. Je kan jouw kleding gewoon aanhouden. En als je wil, zorg ik voor rustgevende achtergrondmuziek.

Ik leg mijn handen in verschillende posities en plaatsen op jouw lichaam. Dit kan met of zon-der aanraking zijn. De energie stroomt naar plekken waar het nodig is. De meeste volwassenen en kinderen vallen binnen een paar minuten in slaap. Dit geeft helemaal niks, want reiki werkt ook als je slaapt.

De energie die ik in je laat stromen geeft rust, kan pijnlijke plekken verlichten of klachten, zoals zware benen, verminderen. Bij baby’s kunnen klachten zoals krampjes binnen een paar minuten verdwijnen. Reiki werkt ook goed in combinatie met coaching.

Hoe werkt Reiki

Ieder lichaam heeft een zelfhelend vermogen, maar dit kan uit balans zijn. Mijn handen zijn helend. Zo kan ik jouw zelfhelend vermogen vergroten. Hierdoor kan ik lichamelijke klachten verminderen of zelfs helemaal laten verdwijnen.

Zorg dat je na de behandeling water of thee drinkt en plan daarna een rustige middag of avond in. Neem ikk – tijd zodat onder ander afvalstoffen afgevoerd worden en de verande-ring van energie in alle rust kan stromen. Ben je niet in de gelegenheid om naar mijn prak-tijk in Maasland te komen? Ik behandel mensen ook thuis en op afstand. [/hs]

maak een afspraak