Luisterkindwerker

De luisterkind methode is er voor iedereen. Voor zowel kinderen, baby’s als volwassen. In deze methode komen knelpunten aan het licht en krijg je nieuwe inzichten. Het voordeel aan deze methode is dat dit op afstand gebeurt. Je hoeft er de deur niet voor uit en voor kin-deren is het fijn dat ze in een vertrouwde omgeving zijn.

Wat ik doe als luisterkindwerker

Op afstand stem ik af op de energie van de persoon voor wie de luisterkind methode is aan-gevraagd. Dit kan voor jouw kind, een ouder, vriendin, vriend, collega, ongeboren baby, overleden persoon of voor jezelf zijn.

Hoe de luisterkind methode werkt

Stuur mij een e-mail met daarin de geboortedatum, voor- en achternaam en een foto van de persoon voor wie de aanvraag is. Voor de foto is het belangrijk dat de ogen goed zichtbaar zijn. Stuur me daarnaast de vragen waarop je graag antwoord wilt.

Je ontvangt gemiddeld binnen 14 dagen jouw afstemming. In deze mail lees je niet mijn ver-haal, maar het onbewuste verhaal van de aanvrager. Dit heb ik intuïtief binnengekregen en op papier gezet met emoties die ik voel, hoor of zie.

Herken je er niet direct iets in of kan je er even niks mee? Dit kan komen omdat je er nog niet voor openstaat. Of misschien komt het te dichtbij waardoor je het nog niet ziet.

Daarom adviseer ik de afstemming op verschillende momenten terug te lezen. Bewaar de afstemming goed en pak de woorden erbij zodra je voelt dat het goed is. Je zal zien dat de woorden die voor jou geschreven zijn, herkenbaar worden.

Wil je meer inzicht over hoe je in elkaar zit? En een stap verder komen op jouw pad? Neem contact met me op. Je wordt er een rijker mens van.

Maak een afspraak